Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Szampański Sylwester? Nie tylko! Poznaj 9 pomysłów na kolorowe drinki Przepis na tradycyjną sałatkę jarzynową 6 pomysłów na bezglutenowe ciasta Zrób to sam - aromatyzowane oleje i oliwy Trochę słońca w środku zimny - przepis na dżem pomarańczowy Masło lawendowe Tanie danie - przepis na sałatkę z tuńczykiem Wiem co zjem w chłodny dzień Śniadanie, które zrobi się samo - przepis na szakszukę Przepisy na dania jednogarnkowe Przepis na koktajl truskawkowy Smaki dzieciństwa - przepis na kogel-mogel