Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Ciasta inspirowane popularnymi słodyczami Poznaj przepis na trufle czekoladowe z... niespodzianką Kurczak na 6 sposobów Śniadanie, które zrobi się samo - przepis na szakszukę Tanie danie - przepis na sałatkę z tuńczykiem Lepimy uszka z grzybami do barszczu Przepisy na dania jednogarnkowe Przepis na koktajl z jabłek, jagód i mięty według Otylii Jędrzejczak Przepis na azjatycki dip z awokado Jak zrobić sałatkę grecką? Panierka do kurczaka na 10 smacznych sposobów Kutia - wyjątkowy deser na wyjątkową okazję