Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Przepis na kremową zupę z soczewicy 7 pomysłów na zdrowe i smaczne sałatki Domowe ptysie jak z cukierni Jak zrobić najlepszą na świecie rybę po grecku? Przepis na najlepszy dodatek do keksu - rodzynki w miodzie i rumie 3 pomysły na ekspresowe śniadania dla spóźnialskich Kilka smakowitych pomysłów na jajecznicę Obiad w wersji wegetariańskiej Smaki dzieciństwa - przepis na tęczowy lodowiec Tarta z jeżynami Kanapka "palce lizać" z sadzonym jajkiem Tanie danie - przepis na sałatkę z tuńczykiem