Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Przepis na chrupiące pieczarki w cieście serowym Mango w roli głównej - kilka pomysłów jak wykorzystać ten owoc w kuchni 5 pomysłów na smaczny i zdrowy podwieczorek Bez glutenu - bez wyrzeczeń. 13 bezglutenowych propozycji na domową imprezę Lawendowy kurczak Domowe ravioli - przygotuj je sam, to wcale nie takie trudne! No to klops! 13 smakowitych pomysłów na klopsy i pulpeciki Piszinger, czyli kruche wafle przekładane masą Rosół bez tłuszczu? Tak! Idealny na diecie i jako baza do zup Francuskie desery Sernik na zimno - numer jeden wśród letnich deserów Wiem co zjem. Pomysły na posiłki na cały dzień