Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Jak zrobić pyszną pizzę naleśnikową z szynką? Wielka moc białych warzyw - poznaj 13 jesiennych propozycji 5 pomysłów na smaczny i zdrowy podwieczorek Poznaj 10 najsmaczniejszych przepisów na wytrawne tarty Pyszne domowe lody. To nie takie trudne! Wiem co zjem. Pomysły na posiłki na cały dzień Przekonaj się do brukselki! Śniadanie, które zrobi się samo - przepis na szakszukę Żurawinowe makaroniki - nie zdołasz się im oprzeć! Co jadł Harry Potter? Zaczarowane przepisy z Hogwartu. Cz. 1 Kiszona kapusta - przepis Karp inaczej - 10 pomysłów na wigilijnego karpia