Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Zdrowa siódemka - przepisy na najlepsze zupy z zielonych warzyw Jakie potrawy najlepiej smakują z grilla? Smalec, kiełbasa, szynka... Najlepsze domowe wyroby Pigwa - prawdziwy skarb jesieni. Poznaj 10 przepisów z pigwą w roli głównej Sernik na zimno - numer jeden wśród letnich deserów Przepis na placki ziemniaczane Dziś Światowy Dzień Makaronu! Z tej okazji poznaj przepis na najbardziej makaronowe danie Przepis na tradycyjny podlaski sękacz Maliny inaczej, czyli malinowy sos na słono Słodka jesień - 10 najsmaczniejszych przepisów na tarty z owocami Pora na pora! 12 smakowitych propozycji z porem w roli głównej Pomidorowa - królowa polskich zup