Cukinia w naszej diecie

Cukinia jest niskokaloryczną odmianą dyni. Możemy ją gotować, podsmażać, faszerować i jeść na surowo. W niektórych regionach cukinia nazywana jest kabaczkiem. Jakie właściwości odżywcze w sobie kryje?

Podziel siÄ™:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Co zawiera karob? Dobroczynne właściwości kiwi Sekrety kuchni czeskiej Kuchenne inspiracje - jarmuż Młody kokos - praktyczne informacje Pierniczkowa Lista Przebojów - TOP 10 przepisów na świąteczne pierniczki Artystyczne kostki lodu - jak je zrobić? Co powinny jeść osoby pracujące umysłowo? Organizujesz grilla? O tym nie możesz zapomnieć Kasztany - teraz są najsmaczniejsze! Sekrety kuchni bułgarskiej