Cukinia w naszej diecie

Cukinia jest niskokaloryczną odmianą dyni. Możemy ją gotować, podsmażać, faszerować i jeść na surowo. W niektórych regionach cukinia nazywana jest kabaczkiem. Jakie właściwości odżywcze w sobie kryje?

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Najpopularniejsze desery bożonarodzeniowe w różnych zakątkach świata Poznaj właściwości zarodków pszennych W poszukiwaniu smaku. Kalendarz imprez kulinarnych w październiku Sekrety kuchni portugalskiej Domowy syrop - nie tylko na kaszel Zapomniane warzywo - kalarepa Karob - zdrowszy zamiennik kakao Wyniki Konkursu Tort urodzinowy dla WP Parenting Odmiany placków ziemniaczanychMATERIAŁ SPONSOROWANY Co dobrego zjesz na Podlasiu? Mówimy "smacznego!" - kiedy wypada, a kiedy nie? Kuchnia pachnąca lawendą