Cukinia w naszej diecie

Cukinia jest niskokaloryczną odmianą dyni. Możemy ją gotować, podsmażać, faszerować i jeść na surowo. W niektórych regionach cukinia nazywana jest kabaczkiem. Jakie właściwości odżywcze w sobie kryje?

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Tagliatelle z sosem carbonara z kurkami Slow food na urlopie? To prostsze niż myślisz Wszystko, co musisz wiedzieć o szparagach Zupa z jabłek - sekret zdrowia Norwegów Darek Kuźniak, zdradza w swoim programie Crazy Chef Cooking jak zrobić słodki popcorn Sekrety kuchni czeskiej Zloty food trucków Crumble - błyskawiczny deser z owocami Najzdrowsza herbata na świecie Właściwości odżywcze chia Sekrety kuchni chorwackiej Pierniczkowa Lista Przebojów - TOP 10 przepisów na świąteczne pierniczki