Przepis na ciasto kruche

Sekretem każdej tarty jest jej spód, czyli kruche ciasto. Jakich proporcji użyć, by wyszło perfekcyjne?

Sprawdź także:

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Przepisy:

Pigwa - prawdziwy skarb jesieni. Poznaj 10 przepisów z pigwą w roli głównej Słodkie zawijanie, czyli jak zrobić rogaliki krok po kroku Tanie danie - przepis na makaronową sałatkę curry Przepisy na warzywne pasztety - nie tylko dla wegetarian Lawendowa lemoniada Papierówki - jabłka do zadań specjalnych Jak zrobić czekoladowe babeczki? Pyszne domowe lody. To nie takie trudne! Mała rzecz a cieszy. Przepisy na ciasteczka Karpatka jak u mamy. Poznaj sprawdzony przepis Przepis na kremową zupę z soczewicy Wielka moc białych warzyw - poznaj 13 jesiennych propozycji