Cukinia w naszej diecie

Cukinia jest niskokaloryczną odmianą dyni. Możemy ją gotować, podsmażać, faszerować i jeść na surowo. W niektórych regionach cukinia nazywana jest kabaczkiem. Jakie właściwości odżywcze w sobie kryje?

Podziel się:

Przeczytaj także:

Ten artykuł nie ma jeszcze komentarzy

Pokaż wszystkie komentarze

Także w kategorii Kulinarne inspiracje:

Zupa krem. Z czym ją podać? Za co kocham krewetki? Ocet - jakie są jego rodzaje? Jak wybrać najlepszy? Marchewka w roli głównej. Smakowite inspiracje Cykoria - zaproś ją do swojej kuchni! Fenkuł, czyli koper włoski - dlaczego warto go jeść? Kuchnia niemiecka - to nie tylko golonka, piwo i sałatka zimniaczana Darek Kuźniak zdradza jak zrobić łososia w burakach Konkurs - Tort urodzinowy dla WP Parenting Młody kokos - praktyczne informacje Oryginalne składanie serwetek Gołąbki nie tylko w kapuście